GLADE VINNERE: F.v. Hans Martin Helgesen, Ina Fredrikke Olsholt Behrens, Anne Sofie Bjørkholt, Andreas Rørvik og Susanne Åsheim Ihlebæk, alle i eiendomsavdelingen i BAHR.

Klar seier for BAHR i årets Prospera-undersøkelse - igjen

- Ingenting kommer av seg selv, sier BAHR-partner Anne Sofie Bjørkholt.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken kom resultatene av en av Norges største advokatrangeringer. I Prospera-undersøkelsen kårer de største kjøperne av juridiske tjenester landets beste forretningsadvokatfirma.

RANGERING: Resultatene i årets Prospera-undersøkelse.

I år som i fjor vant BAHR kategorien for Fast Eiendom, med Thommessen som nummer to og Wikborg Rein på tredjeplass.

Advokat og partner Anne Sofie Bjørkholt leder eiendomsavdelingen, og hun er svært fornøyd over resultatene av undersøkelsen.

- I Prospera-undersøkelsen intervjues svært mange kjøpere av advokattjenester. Når resultatet av dette er at BAHRs eiendomsavdeling nok en gang er på topp, blir jeg skikkelig glad. Og stolt over teamet vårt som leverer år etter år. Ingenting kommer av seg selv, sier Bjørkholt.

- Hva tror du er grunnen til at BAHR kommer så godt ut i undersøkelsen?

- Grunnen til de gode resultatene tror jeg er at vi er gode på samarbeid, setter høye krav til oss selv og at vi aldri slutter å utvikle oss. Det har vi klart å skape en kultur som understøtter.

Bjørkholt poengterer videre at det skjer noe nytt innen eiendom hele tiden, både juridisk, finansielt og operativt.

- Nye modeller innen tredje boligsektor vokser frem, ESG krever nytenkning, byggene blir energiprodusenter, skattereglene endres og så videre. Når markedsvilkårene og konkurransesituasjonen endres faller noen muligheter bort, mens andre kan åpne seg om man ser dem i tide.

- Vi har det gøy på jobben og får brukt kreativiteten og kunnskapen. Slik vil vi at det skal fortsette å være. Med en svært god gjeng av dyktige og nysgjerrige unge advokater på laget, skal vi nok klare det, avslutter Anne Sofie Bjørkholt.

Powered by Labrador CMS