RETUR: Sofia Bjørck.

Sofia Bjørck returnerer til Sands

Etter to år i Clemens Eiendom går hun tilbake til Sands advokatfirma som partner.

Publisert

– Med over 16 års erfaring har Sofia Bjørck opparbeidet seg et solid rykte som en dyktig og pålitelig rådgiver i eiendomsbransjen, sier managing partner Thomas Sando i en pressemelding.

Hennes spesialområder inkluderer rådgivning knyttet til plan- og bygningsloven, med særlig fokus på eiendomsutvikling. Hun har jobbet med store utviklings- og transformasjonsprosjekter og har lang erfaring med de juridiske utfordringer eiendomsutviklere står overfor. I tillegg har hun sterk forvaltningsrettslig kompetanse, og en bred eiendomsjuridisk kompetanse innenfor blant annet eiendomsstrukturering, tingsrett og boligrett.

– Det er spesielt hyggelig når tidligere medarbeidere velger å komme tilbake til oss. Sofia er en særdeles dyktig advokat og høyt verdsatt både av klienter og kolleger, påpeker Sando.

Bjørcks retur til Sands kommer på et tidspunkt hvor firmaet ønsker å styrke sin posisjon i det norske eiendomsmarkedet. 

– Det føles riktig å komme tilbake til et sted jeg har gode minner fra og hvor jeg kommer inn i et sterkt faglig miljø som jeg kjenner godt og trives i. Erfaringene fra Clemens Eiendom har gitt meg en verdifull forståelse for de praktiske sidene av eiendomsbransjen, sier Sofia Bjørck.

Powered by Labrador CMS