NETTVERK: I år har Colliers hatt flere nettverkssamlinger i sine lokaler, både arrangementet Young Professionals og en samling for KINE-nettverket.

Samlet unge eiendomstalenter for tredje gang

Colliers samlet over 150 eiendomstalenter til sommerfest for tredje år på rad

Publisert

– Young professionals» er en begivenhet vi ser frem til hvert år. Det er viktig med slike arenaer hvor unge, lovende bransjekollegaer kan mingle, sier Karoline Fagerheim, Head of Communication & Marketing Nordics.

Det var på torsdag at Colliers arrangerte sommerfesten for unge aktører i eiendomsbransjen. Arrangementet talte opp over 150 deltakere.

– Det er fantastisk respons, og helt klart noe folk ser frem til. Internt er det stort engasjement blant ansatte for å planlegge dette, og ledelsen heier virkelig på oss og syns det er veldig gøy at dette har blitt en tradisjon. Det føles litt som en hjemme alene fest, sier Fagerheim.

– Det er alltid hyggelig å treffe bransjekollegaer, hente impulser og bli kjente med nye talenter. Mingling er i fokus og det blir naturligvis en del diskusjon om markedet vi operer i. Vi har vært i en bølgedal over en lengre periode, men optimismen er tilbake og vi ser en tydelig bedring i det norske markedet. Transaksjonsvolumene i første halvår viste en oppgang på hele 82 % sammenlignet med samme periode i fjor, og mye tyder på at vi kommer til å få en aktiv høstsesong, sier Frida Tosterud Grov, Partner & Head of Capital Markets i Norge.

Colliers har de seneste årene åpnet sine lokaler for en rekke ulike arrangementer, fra kvinnelige nettverk som KINE til studentorganisasjoner de sponser, til kundearrangementer og bransjefester som denne Young Professionals-festen. Selskapet ønsker å fremme nettverksbygging og relasjonsbygging.

– Hittil i år har Colliers samlet om lag 400 personer på ulike sammenkomster. Lokalene våre på Tjuvholmen er mer enn bare kontorer, de er en arena for nettverksbygging og gode samtaler, avslutter Karoline Fagerheim.

Powered by Labrador CMS