SALGSSJEF PÅ AMBASSADEN: - Det er en spesiell følelse å ha arbeidsplass her, sier Christine Ilstad.

Ny ambassadør til Ambassaden

Christine Ilstad er ansatt som ny salgssjef på Ambassaden Event & Konferanse og tror bransjen har en lys tid i møte.

Publisert Sist oppdatert

Det ikoniske bygget i Henrik Ibsens gate fungerte som USAs ambassade i Norge fra 1959 til 2017. Etter seks års totalrenovering gjenåpnet Fredensborg det sist høst, og i tillegg til kontorlokaler og treningssenter, inneholder det også tre restauranter og store event- og konferanselokaler.

– Dette er et av få bygg i Norge tegnet av en av de virkelig store internasjonale arkitektene, og det er en spesiell følelse å ha arbeidsplass her. Det er også et privilegium å jobbe for at andre skal få oppleve bygget gjennom eventer, konferanser og arrangementer, sier Christine Ilstad.

Den nyansatte salgssjefen har mastergrad i markedsføring og erfaring fra blant annet Rezidor, HRG, Radisson Hotel Scandinavia, Scandic og Strawberry.

– Christine har kompetansen, stå på-viljen og erfaringen som skal til for å lykkes i stillingen, og med sitt gode humør og entusiasme passer hun veldig godt i teamet. Jeg er veldig glad for at hun valgte oss, sier Even Bråten Ofstad, salgsdirektør i Ambassaden Event.

Tror markedet tar seg opp

Ilstad kom fra stillingen som salgssjef for Strawberry på Gardermoen og tror event-markedet er i ferd med å hente seg opp etter tøffe tider for bransjen.

– Ambassaden-teamet har gjort en formidabel jobb og har allerede sikret oss en god posisjon med flere faste kunder. Dette skal vi bygge videre på, samtidig tror jeg at bransjen generelt kan vente bedre tider i takt med eventuelle rentenedsettelser, sier hun.

Ambassaden er et innholdsrikt hus med muligheter for ulike typer eventer og konferanser, men alltid flankert av gastronomi på høyt nivå. Med restauranter, takterrasse, det ikoniske atriet og toppmoderne arealer med plass til 700, mener Ilstad at kundene trenger tydelig guiding.

– Grundig behovsavklaring gir bedre opplevelser og returnerende kunder. Vi tilbyr generelt fleksible løsninger i alt fra romstørrelse, teknikk og menyer - og med et bredt spekter av tilbud følger større ansvar for god rettledning, sier Ilstad.

Powered by Labrador CMS