Joys til HAV Eiendom

Christian Joys skal vikariere som administrerende direktør i HAV Eiendom AS i ett år.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Oslo Havn KF skriver på hjemmesidene at adm. direktør Eva Hagen går ut i foreldrepermisjon 1. juni. Christian Joys (se foto) trer altså inn i hennes sted og vil lede HAV Eiendom frem til juni 2014.

For tre uker siden ble det kjent at rådgivningsselskapet ProBiz hadde fått inn Christian Joys som ny partner. Joys ga seg som toppsjef i Avantor etter å ha nådd pensjonsalderen. Nå blir han altså vikarierende toppsjef i en alder av 67 år.

– Vi er veldig glade for å få Joys til oss. Han er en drivende dyktig kar som vil tilføre HAV Eiendom verdifull kompetanse, sier styreleder Anne Sigrid Hamran i HAV Eiendom AS, til daglig havnesjef i Oslo.

Joys har foruten å ha vært adm. direktør i Avantor lang erfaring med byutvikling, blant annet som utbyggingsdirektør i Oslo kommune. Christian Joys er utdannet sivilingeniør fra NTNU Bygg.

– Det er veldig hyggelig å få vikariere i en slik jobb. Det er en tillitserklæring å få spille en slik rolle i HAV Eiendom. Jeg gleder meg til å begynne, sier Joys til Oslo havns hjemmesider.

HAV Eiendom AS er et heleid datterselskap av Oslo Havn KF og skal tilrettelegge for byutvikling i Bjørvika gjennom utvikling, forvaltning, utleie, kjøp og salg av fast eiendom.

HAV Eiendom holder i disse dager på å avgjøre hvem som skal bli partneren til det store Diagonale-prosjektet i Bjørvika. Den nye partneren får utbyggingsrettighetene til halvparten av dette prosjektet på rundt 40 000 kvadratmeter.

 

Powered by Labrador CMS