Christian Joys til ProBiz

Rådgivningsselskapet ProBiz har fått inn Christian Joys som ny partner.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Den tidligere Avantor-sjefen har også bakgrunn fra arbeid med byutvikling fra jobben som utbyggingsdirektør i Oslo kommune.

ProBiz er et rådgivningsselskap for eiendomsbesittere som vil utvikle en tomt, et område eller videreutvikle og rehabilitere eksisterende bygninger.

”De ønsker å etablere en midlertidig organisasjon for å gjennomføre prosjektet, og outsourcer dette til ProBiz. Da kan vi i samråd med oppdragsgiver skape merverdier ved å ta prosjektet fra regulering til avhending uten at prosjekteier trenger å bygge opp en egen eiendomsorganisasjon”, skriver ProBiz i en melding.

Selskapet går også inn i organisasjoner med såkalt ”management for hire” for å hjelpe de som har et midlertidig kompetansebehov.

”I tillegg til solid erfaring innen eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning, har Christian Joys spisskompetanse innen myndighetshåndtering. Det vil si arbeidet med å gjennomføre gode regulerings- og byggesaker overfor kommunal forvaltning. Dette gir oss en komplementær kompetanse i tillegg til den styrken ProBiz allerede har innen kommersiell utvikling av eiendomsprosjekter”, skriver selskapet i en melding.

Powered by Labrador CMS