Teesland kjøper i Oslo

Det britiske fondet Teesland IOG er på eiendomsjakt i Oslo. Nå har fondet kjøpt en eiendom for 326 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

Dette er en artikkel fra NE nyheter, som nå er blitt til Estate Nyheter. Redaksjonen.

Det er Tevlingveien 23 i Oslo som den britiske fondskjempen nå har kjøpt. Eiendommen er den første Teesland IOG har kjøpt i Oslo, men selskapet har ikke tenkt å stanse der. I en pressemelding skriver Teesland IOG at de vurderer flere eiendommer.

Selskapet ser på Oslo som et av de mest attraktive områdene i Europa når det gjelder etterspørsel etter gode kontorlokaler.

– Derfor ser vi også på kjøpet av Tevlingveien 23 som det første i en lang rekke oppkjøp. Vi er allerede i dialog med potensielle selgere av andre attraktive eiendommer i Oslo. Men vi kjøper ikke for enhver pris. Mye avhenger av de kommende forhandlinger, sier sier Michael Bruhn, adm. direktør i Teesland IOG.

Det er nye toner fra selskapet, som for under ett år siden uttalte at Oslo er uniteressant for internasjonale investorer. I mellomtiden har selskapet snudd helt rundt og nå jobbes det med å bygge opp et forvalterteam.

– Vi har en helt klar ambisjon om å få etablert kontoret i Oslo innen utgangen av 2007. Derfor hører vi gjerne fra kompetente kandidater, som ønsker en internasjonal karriere innenfor eiendomsbransjen, sier Michael Bruhn.

Teesland har tidligere kjøpt eiendom i Stavanger.

 

Foto: iStockphoto

Powered by Labrador CMS